Vi vil gøre en forskel for Færchfamilien og for Nordvestjylland
Annemette Færch, bestyrelsesformand i Færchfonden

Millioninvestering i Accelerace

Færchfonden investerer sammen med Vækstfonden og Symbion tilsammen 10,5 millioner kroner i forretningsudviklingsprogrammet Accelerace.

 

Med investeringen får endnu flere danske og internationale eliteiværksættere styrket deres vækstmuligheder gennem et internationalt netværk til investorer, rådgivning fra serieiværksættere og industrieksperter samt adgang til viden og et udbygget netværk hos større virksomheder.

 

Færchfondens direktør Martin V. Hansen bliver ny bestyrelsesformand hos Accelerace. Han udtaler: 'Færchfonden har i mange år investeret i udviklingen af iværksættere, og vi har i den sammenhæng haft et succesfuldt samarbejde med Accelerace. Investeringen i Accelerace er derfor et naturligt næste skridt for os, specielt da det er lykkedes at få en stærk partner som Vækstfonden som medejer af selskabet. Vi forventer, at Accelerace kommer til at spille en central rolle for iværksættere og vækstvirksomheder i det nordvestjyske, og vores målsætning er, at investeringen på sigt vil være med til at skabe flere arbejdspladser i det nordvestjyske.'

 

Du kan læse pressemeddelelsen om investeringen her

 

Du kan se investeringen omtalt i Børsen her

 

Se også denne video, hvor direktør Peter Torstensen fortæller om Accelerace version 2.0